Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Duurzaamheidscongres Kampeerbranche 2024

2 oktober

Na de succesvolle eerste editie van het Duurzaamheidscongres Kampeerbranche vorig jaar, organiseert HISWA-RECRON samen met ANWB, BOVAG, Kampeer & Caravan Industrie (KCI), Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) en NKC opnieuw hét duurzaamheidscongres voor de kampeersector.
 

Wat doe jij al aan duurzaamheid? In hoeverre speelt het klimaat een rol in jouw dagelijkse leven? Niet alleen het klimaat heeft aandacht nodig, maar ook de energie- en brandstoftransitie is gaande. We kunnen niet meer wachten en moeten samen handelen. Hoe pak je dat dan aan? Hoe doen andere ondernemers dit? Het congres brengt je inspiratie én handvatten voor de branche, de markt en voor jou als ondernemer. Je gaat zeker naar huis met waardevolle informatie en de motivatie om er morgen direct mee aan de slag te gaan.

Praktische informatie:

  • Datum: Woensdag 2 oktober 2024
  • Tijd: 17.30 - 20.30 uur (inclusief buffetdiner)
  • Locatie: Auditorium, Mediaplaza Jaarbeurs Utrecht

Hoogtepunten:

  • TED-spreker en bestsellerauteur Ruud Veltenaar over de urgentie van de klimaatuitdaging. Wat zijn de zichtbare effecten en hoe ziet de komende decennia eruit? Met een open mind kijken we naar de toekomst van toerisme, recreatie en de kampeerbranche
  • Presentatie duurzaamheidsonderzoek i.s.m. ANWB
  • Paneldiscussies over brandstof- en energietransitie
  • Prijsuitreiking Duurzame KampeerAwards
  • Netwerken en sparren met vakgenoten

Bekijk het hele programma »

Toegang is gratis, aanmelden is verplicht! Combineer het congres met een bezoek aan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Bij aanmelding kun je kiezen voor een vrijkaart voor de beurs, die ook plaatsvindt op 2 oktober.

Laat je inspireren door bevlogen sprekers, praktijkvoorbeelden en experts. Dit congres mag je niet missen. Zet 2 oktober vast in je agenda en meld je aan als bezoeker! Meer informatie vind je op www.duurzaamheidscongres.nl of meld je direct gratis aan.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.