Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Jachthavensymposium

21 november

Dit jaar vindt de twaalfde editie van het HISWA-RECRON Jachthavensymposium plaats, een succesvolle samenwerking tussen de METSTRADE Show en HISWA-RECRON. Het evenement wordt gehouden op donderdag 21 november.

Het symposium richt zich op de rol van AI voor jachthavens in Nederland en biedt volop inspiratie. Erik van der Stouwe van Waterrecreatie Nederland zal uitleggen hoe zij met AI boottellingen uitvoeren en de bezettingsgraad van havens meten. Matthijs Akkenaar van SkillsTown legt uit hoe AI werkt en hoe een havenbedrijf AI kan inzetten. Wat kan AI specifiek voor jouw bedrijf betekenen en hoe werkt het? Hoe kan onze sector profiteren van deze technologie? Daarnaast geven we een update over de laatste ontwikkelingen in lopende dossiers van HISWA-RECRON. Op verzoek van de leden vindt het symposium 's ochtends plaats, zodat je na de lunch de beurs kunt bezoeken.

Aanmelden voor het jachthavensymposium kan via het formulier op deze pagina. Kom je met meerdere personen? Dan vragen we je om per persoon aan te melden.

Praktische informatie 

Datum: Donderdag 21 november 
Tijd: 10:30 - 12:30 uur (incl. lunch vanaf 12:30 uur) 
Locatie: RAI Amsterdam, METSTRADE Congrescentrum L103 & L104 

Bezoek METSTRADE Show
Mis de kans niet om het Marina & Yard Paviljoen te bezoeken op de METSTRADE Show, die om 10.00 uur opent, voorafgaand aan het HISWA-RECRON Jachthavensymposium.

Let op: voor deelname aan het symposium heb je ook een ticket voor de METSTRADE Show nodig. Registreer je gratis voor de METSTRADE via deze link.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.