Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Najaarsbijeenkomst buitensport

7 november

Bied jij binnen- en buitensportactiviteiten aan? Dan is deze middag speciaal voor jou! Of je nu sportieve activiteiten voor families, bedrijven of scholen aanbiedt, of evenementen, teambuilding of actieve reizen organiseert, je bent van harte welkom op de najaarsbijeenkomst voor de bedrijfsgroep buitensport (VeBON) op 7 november. 

 

Wat kun je verwachten?
Een bijeenkomst waarbij je collega-ondernemers ontmoet, je kennis en inspiratie opdoet en je je vragen en opmerkingen kunt delen met HISWA-RECRON. Ook een gezellige lunch is onderdeel van het programma.

 

Programma

  • 10.00-10.30 uur -  Inloop
  • 10.30-11.00 uur - Opening en updates door HISWA-RECRON samen met bestuur bedrijfsgroep Buitensport/VeBON
  • 11.00-12.00 uur - Nieuwe collectieve aansprakelijkheidsverzekering via HISWA-RECRON
     

Er is een nieuwe collectieve aansprakelijkheidsverzekering voor HISWA-RECRON buitensportleden beschikbaar. We maken daarom kennis met de nieuwe intermediair: Klap Verzekeringsmakelaar en er is natuurlijk ruimte voor verzekeringsvragen.
 

  • 12.00-13.30 uur - Lunch, elkaar ontmoeten en bijpraten
  • 13.30-14.30 uur - Evaluatie van de TÜV audits

We bespreken samen met TÜV NORD NL hoe de audits zijn verlopen: wat ging goed, wat kan beter en welke vragen zijn er over de werkwijze, het gebruik van het veiligheidsmanagementsysteem, de VeBON veiligheidsnorm etc.
 

  • 14.30-15.00 uur - Presentatie door Adventure City Rotterdam en rondleiding locatie


Tijdstip en locatie 
10.00-15.00 uur
Adventure City Rotterdam

 

Meld je aan
Aanmelden kan tot 1 november. Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag. Aanmelden gaat per persoon, kom je met meerdere collega's, graag allemaal apart aanmelden. 
 

Meld je hier aan!

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.