Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Ledenbijeenkomst zeil- en vaaropleidingen

6 november

Tijdens deze bijeenkomst bespreken we belangrijke ontwikkelingen binnen onze sector, waaronder de voortgang van CWO 4.0. Daarnaast geven we een update over de promotiecampagnes en de ontwikkelingen in Den Haag die invloed hebben op de zeil- en vaarscholen.

Binnen onze achterban zijn er stevige discussies geweest over het NWD-initiatief, wat ertoe heeft geleid dat CWO 3.0 tijdelijk 'on hold' staat. Ondertussen werken we samen met het Watersportverbond aan een verbeterde versie: CWO 4.0. De resultaten van de recente enquête worden hierin meegenomen. Arno van Gerven van het Watersportverbond zal aanwezig zijn om een presentatie te geven over de toekomst van CWO 4.0. Ook staan we stil bij de samenstelling van het bestuur, waarbij we enkele nieuwe bestuursleden willen benoemen.We hopen dat jullie erbij zijn op 6 november! Het is een mooie kans om samen bij te praten en de nieuwste ontwikkelingen te bespreken. We willen je wel vragen om aan te melden.

Praktische informatie

Datum: 06 november 2024
Tijd: 15:00 - 17:00 uur
Locatie: Kantoor HISWA-RECRON, storkstraat 24, Leusden

Agenda

  • 15:00 uur - Opening 
  • 15:15 uur - Samenstelling commissie
    Benoeming bestuursleden: Arjen Bergijk, Elisah Kraster, Femke Dijkstra, Jacob Weerman
  • 15:30 uur - CWO 4.0
    Koninklijke Nederlandse Watersportverbond (Arno van Gerven)
  • 16:00 uur - Promotiecommissie
  • 16:15 uur - Nieuws uit Den Haag. 
  • 16:30 uur - Rondvraag, sluiting  
Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.