Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Ledenbijeenkomst Makelaars en Bemiddelaars

7 november

Kennis bijspijkeren en je collega’s ontmoeten? Kom dan naar de HISWA Makelaars en bemiddelaars bijeenkomst op donderdag 7 november in Hilversum. We hebben een leuk en leerzaam programma samengesteld.

 

Wat kun je verwachten?

  • Inzicht in complexe BTW-vraagstukken met een duo-presentatie van BTW-specialist Klaas Dijkstra van DHK Tax & Legal en Boudewijn Meijer van Lorrendraaier BV, expert in vlagvoering en jachtregistratie. Onderwerpen als registratie in het buitenland, BTW-problematiek bij jachten, en de gevolgen van Brexit komen aan bod. Zaken waar je als jachtmakelaar dagelijks mee te maken kunt krijgen!
     
  • Update over YachtShift, het nieuwe HISWA-RECRON initiatief. Het systeem om eenvoudig boten in te voeren en exporteren naar je eigen website of derden, onafhankelijk van marktpartijen.
     
  • Actuele verkoopstatistieken en een update over de ontwikkelingen rondom de opleiding tot jachtmakelaar.

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 7 november
  • Waar: Van der Valk Hotel Hilversum- De Witte Bergen-, Rijksweg 2 Hilversum
  • Tijd: 14.00 uur tot ca. 16.45, aansluitend borrel.

Naast het opdoen van waardevolle kennis biedt deze middag dé kans om bij te praten met vakgenoten en ervaringen te delen in een ontspannen sfeer. Sluit de bijeenkomst af met een gezellige borrel! Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos, maar aanmelden is verplicht. Meld je eenvoudig aan via dit aanmeldformulier.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.