Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Einde seizoensborrel voor recreatieondernemers

13 november

Op woensdagmiddag 13 november van 15.30 uur -18:00 uur organiseert HISWA-RECRON een einde seizoensborrel in/bij het HISWA-RECRON paviljoen tijdens de Recreatie Vakbeurs.

 

Uitnodiging: Einde seizoensborrel voor recreatieondernemers

Het seizoen loopt ten einde, tijd om samen terug te blikken! HISWA-RECRON nodigt je van harte uit voor de  einde seizoensborrel op  woensdag 13 november, van  15.30 tot 18.00 uur in het HISWA-RECRON paviljoen tijdens de  Recreatie Vakbeurs.

Kom gezellig naar de  Klepperzaal (hal 8) en wissel onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit met collega-ondernemers en met de mensen van  HISWA-RECRON  Welke activiteiten waren een succes? Wat viel juist tegen? Hoe hebben jouw gasten het seizoen ervaren? Waar kunnen we jou nog bij helpen? Dit is hét moment om waardevolle tips en ideeën met elkaar te delen.

Naast netwerken en napraten over het seizoen, is dit dé kans om geïnspireerd te raken door de ervaringen van anderen en samen vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.

Suit het seizoen op een gezellige en informele manier af en kom naar 13 november naar de Recreatie Vakbeurs. Bestel hier jouw gratis entreeticket en kom ook je cadeautje ophalen in de HISWA-RECRON stand!

P.S. Mis de dagelijkse sessie (15.00-16.00 uur) over de arbeidsmarkt niet. We praten je bij over het aantrekken en behouden van personeel, generatie Z en de nieuwe BBL-opleiding voor de recreatie.

 

Suit het seizoen op een gezellige en informele manier af en kom naar 13 november naar de Recreatie Vakbeurs.

 

Bestel hier jouw gratis entreeticket

 

Voor wie: alle recreatieondernemers, leden, docenten

Datum: woensdagmiddag 13 november 2024

Tijdstip: 15.30 uur - 18:00 uur

Locatie: HISWA-RECRON paviljoen (nr 801), Klepperzaal (hal 8) 

Evenementenhal Hardenberg
Recreatie Vakbeurs
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.