Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Ledenbijeenkomst Noord-Holland en Flevoland

6 november

Wij hebben een interessant programma voor u opgesteld. We bespreken regionale ontwikkelingen op het water én op het land. Daarnaast komen ook landelijke actualiteiten aan de orde, zoals stand van zaken verhoging BTW op logies & sport. Een drietal onderwerpen krijgt bijzondere aandacht:

Online aanwezigheid
Hoe verbeter je de zichtbaarheid van je bedrijf op hiswa.nl en recron.nl En hoe werken we daarmee samen, aan betere vindbaarheid en zichtbaarheid van onze merken? En welke rol zien we voor onze platforms in het snel veranderende online landschap? Graag praten we jullie bij op het gebied van de kansen die wij zien voor de kracht van onze vereniging daarin. 

Ondermijnende criminaliteit op jachthavens en vakantieparken
De platforms Veilig Ondernemen in Nederland helpen ondernemers om zich weerbaar te maken tegen criminaliteit gericht tegen het bedrijfsleven. Voor de recreatiebranche is het ontwikkelen van een gastvrij en vriendelijk veiligheidsbeleid prioriteit. Een succesvolle aftrap door PVO Noord-Holland bij EuroParcs krijgt een vervolg, onder andere in een aanbod van een pakket aan maatregelen om vakantieparken en jachthavens nog veiliger te maken.

EuroParcs Poort van Amsterdam
Ons gastbedrijf timmert flink aan de weg in Uitdam. Zij vertellen graag over hun nieuwste uitdaging, welke een mooi resultaat is van de fusie tussen HISWA en RECRON. Met een rondleiding krijgen we een goed beeld van alle bedrijfsactiviteiten.

We sluiten de middag af met een buffet, welke u aangeboden wordt door HISWA-RECRON. 

Geeft u via een reply op de e-mail aan of u aanwezig bent én gebruik maakt van de maaltijd? Graag tot ziens op 6 november!

Programma:

  • 15:10 uur - Welkom, Gerdina Krijger, HISWA-RECRON
  • 15.15  uur - Actualiteiten in de regio en het land
  • 15:45 uur -  Ondermijnende criminaliteit op jachthavens en vakantieparken
  • 16.15 uur -  Online aanwezigheid, door René van der Vlist, HISWA-RECRON
  • 17:00 uur -  EuroParcs Poort van Amsterdam, presentatie en rondleiding
  • 17.45 uur -  Aanvang buffet

 

Voor wie: landrecreatie- en watersportleden

Datum:  6 november 2024
Tijd: 15.00 uur – 19.00 uur 
Plaats: EuroParcs Poort van Amsterdam, Zeedijk 2, 1154 PP Uitdam

 

Meld je aan door een mail te sturen naar:  secretariaat@hiswarecron.nl of meld je aan via dit formulier

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.