Agenda

Ledenbijeenkomst Jachthavens en Stallingsbedrijven

21 juni 2022

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen en lozingsverbod? En wil je weten wat de belangrijkste aandachtspunten zijn in de HISWA-voorwaarden? Meld je dan aan voor de ledenbijeenkomst voor jachthavens en stallingbedrijven. Dinsdag 21 juni organiseren wij een bijeenkomst en praten jullie graag bij op actuele en lopende thema’s.  

We ontvangen regelmatig vragen over verzekeringen. Bij een aantal leden wordt de polis opgezegd, zonder dat daar een alternatief voor wordt geboden door hun verzekeraar. Kuiper Verzekeringen geeft een toelichting op de verzekerbaarheid van bedrijven en de uitdagingen die daarbij komen. En waar moeten jachthavens en stallingbedrijven rekening mee houden.  

Ook staat de handhaving van het lozingsverbod op de agenda. Vanuit Waterrecreatie Nederland komt er een campagne om alle betrokkenen over dit thema te informeren en voorlichting te geven. Voordat de campagne van start gaat worden wij bijgepraat over de huidige stand van zaken.  

Onze collega Anke Kobelt geeft een toelichting op het retentierecht. Het retentierecht is opgenomen in de algemene voorwaarden en wordt regelmatig toegepast. We ontvangen daarbij vragen over welke stappen er ondernomen moeten worden.   

De ledenbijeenkomst begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.30 uur met een borrel. De locatie is Jachthaven Naarden, IJsselmeerweg 6 in Naarden. Op het terrein van Jachthaven Naarden kunnen we gebruik maken van de ruimte van de watersportvereniging.  

 

Aanmelden kan via deze link.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.