Agenda

Ledenbijeenkomst Limburg en Oost-Brabant

11 juli 2023

Op dinsdag 11 juli nodigen we je graag uit voor een ledenbijeenkomst voor leden uit Limburg en Oost-Brabant. Deze ledenbijeenkomst heeft als thema arbeidsmarkt.

Personeel is ‘uw visitekaartje’; zij beïnvloeden de herinnering van uw gasten aan hun vakantie. Tijdens de middag start HISWA-RECRON een korte update over pensioen en CAO. Daarnaast gaan we tijdens een interactief gedeelte zelf bezig met arbeidsmarkt. Het imago van uw bedrijf bij (potentieel) personeel wordt steeds belangrijker Welke concrete stappen kun je zetten om personeel te werven en te behouden? Leon Starrenburg van HTM begeleidt ons hierbij. Tenslotte opleidingen; door samen te werken met een ROC kunt u veel personeelsbehoeften invullen. We sluiten de middag af met een rondleiding over Vakantiepark de Leistert en een gezellige borrel in La Selva.

 
Praktische informatie

Datum: 11 juli 2023
Tijd: 14:45 - 17:15 uur
Locatie: Recreatiepark de Leistert |  La Selva Food & Drinks | Navigeer naar: Leistertweg 2a, Roggel
Voor wie?: Alle HISWA-RECRON-leden die personeel hebben (of personeel willen werven). Ondernemers, HRM-managers en coördinatoren personeelszaken zijn van harte welkom.

Programma

14.45 uur - Inloop, koffie met Limburgse verrassing staat voor je klaar
15.00 uur - Ontvangst door Arthur van Disseldorp, regiomanager HISWA-RECRON Limburg en Noord-Brabant 
15.10 uur  - Korte update: de actuele zaken door Martin Merks (CAO & pensioen)  
15.30 uur - HTM arbeidsmarkt branding door Leon Starrenburg, HTM 
16.00 uur - ROC Summa college door Carlo Breikers & Arno Goedhart (dir. Summa) en Hester Scharrenborg teamleider R&T.  
16.30 uur - Rondleiding door Angelique Joosten, dir. De Leistert 
17.15 uur - Afsluitende borrel & klein hapje in La Selva 

We zien je graag op dinsdag 11 juli bij de Leistert. Deelnemen? Je kunt je aanmelden via deze link. Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Arthur van Disseldorp (a.vandisseldorp@hiswarecron.nl of 033 - 303 97 30)
Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.