Een succesvol en noodzakelijk congres ‘Recreatie terug op de kaart’

14 december 2022

Wil je nog even nagenieten van het congres ‘Recreatie terug op de kaart’ van 6 december jl. Of heb je het congres gemist? Bekijk de aftermovie
Een gezellige, inspirerende dag waarbij medewerkers, werkgevers en het onderwijs met elkaar in gesprek gingen over werken, ondernemen en leren in de recreatiesector.

Deze dag zat vol met interactieve sessies, boeiende workshops en interessante discussies over thema's als het imago van de sector, de teruglopende instroom van studenten en de krapte op de arbeidsmarkt. Ook zijn tijdens deze dag de winnaars van de recreatieverkiezingen bekendgemaakt. Voor meer informatie over deze verkiezingen, klik je hier.

Dit congres heeft veel bouwstenen opgeleverd waar FNV Recreatie, Kikk Recreatie en HISWA-RECRON komend jaar mee verder gaan in het kader van arbeidsmarkbranding en -communicatie binnen de sector. En dat is nodig, want zoals te lezen is in het onderzoeksrapport (klik hier voor het rapport) heeft 66% van onze leden een personeelstekort en ongeveer een derde van de ondernemers geeft zelf aan dat het de toekomst van hun bedrijf in gevaar brengt.

De recreatiesector moet dus echt nú terug op de kaart als aantrekkelijke branche om in te werken. En daar kan iedereen, werkgever, medewerker, scholen en de branche aan bijdragen!

Je wordt uiteraard op de hoogte gehouden, maar heb je vragen of ideeën?
Laat het Rosemarijn de Jong weten.
r.dejong@hiswarecron.nl

Terug naar overzicht