Digitaal inspiratieboek helpt bedrijven nog duurzamer te maken

22 augustus 2023

Stichting KMVK, uitvoerder van de duurzaamheidskeurmerken Green Key en Duurzaam Gastvrij voor bedrijven in de vrijetijdssector, heeft een waardevol hulpmiddel ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen op hun reis naar duurzaamheid: een digitaal inspiratieboek.

Dit inspiratieboek is speciaal samengesteld om bedrijven te helpen bij het vinden van creatieve en praktische manieren om de bedrijfsvoering nog duurzamer te maken. Het bevat een schat aan ideeën en inzichten die gericht zijn op verschillende aspecten van jouw bedrijf, waardoor je concrete stappen kunt zetten om je duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Of je nu op het punt staat om je te laten certificeren, al gecertificeerd bent met Green Key of Duurzaam Gastvrij, of gewoon geïnteresseerd bent in duurzaam ondernemen, dit inspiratieboek is een waardevolle bron. Het biedt praktische tips en innovatieve benaderingen voor verschillende bedrijfsonderdelen, variërend van het gebouw en de keuken tot de buitenruimte.

Dus, als je op zoek bent naar frisse ideeën om jouw duurzaamheidsinspanningen naar een hoger niveau te tillen, hoef je niet verder te zoeken. Het digitale inspiratieboek staat klaar om je te begeleiden op je reis naar een groenere, meer verantwoorde bedrijfsvoering.

 

Geïnteresseerd? Klik snel op de onderstaande link en laat je inspireren!

https://www.greenkey.nl/voor-bedrijven/ik-wil-green-key/inspiratieboek

Terug naar overzicht