BUas zoekt ondernemers voor EU-project digitalisering en duurzaamheid

10 januari 2024

Hogeschool BUas is in het kader van het EU-project Cross-Re-Tour op zoek naar enthousiaste MKB- ondernemers in toerisme en recreatie die de volgende stap willen zetten met het verduurzamen en digitaliseren van het bedrijf. Wil jij graag weten hoe jouw bedrijf ervoor staat en heb je behoefte aan advies? Wil je weten wat er bij andere bedrijven en in andere sectoren aan innovatie gebeurt? Dan is dit een project voor jou!

Ondernemers die meedoen met Cross-Re-Tour kunnen een zelfscan doen om te kijken hoe goed ze zijn voorbereid op digitale en duurzame uitdagingen. Ondernemers worden in het project begeleid bij het oplossen van problemen bij verduurzaming en digitalisering van de bedrijfsvoering op zes gebieden: energie, water, plastic, afvalstromen, transport, meubilair en nudging van klanten en personeel. Door deelname aan het project kan je toegang krijgen tot 30.000 euro subsidie voor het testen en invoeren van een innovatie. Als ondernemer krijg je dus toegang tot kennis, een netwerk van andere ondernemers die met dezelfde vraagstukken zitten en inspiratie! Doe jij mee?

 

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met regiomanager Arthur van Disseldorp (a.vandisseldorp@hiswarecron.nl) of met Jos van der Sterren van Hogeschool BUas: sterren.j@buas.nl

 

Terug naar overzicht