YachtShift - het systeem voor verkoop van boten


Laatste update: 24/06/2024

Verkoop je boten en wil jij je bootadvertenties eenvoudig kunnen invoeren en je bootdata niet meer onderbrengen bij een commerciële aanbieder? Wil je meer grip hebben op je advertentiekosten? Dan is YachtShift van HISWA-RECRON de oplossing. Door je eigen brancheorganisatie gedragen, geheel onafhankelijk van marktpartijen.

YachtShift biedt de mogelijkheid om je boten via een CMS eenvoudig in te voeren en te exporteren. Naar je eigen website, maar ook naar websites van derden. Gratis naar hiswa.nl en het Engelstalige hiswa.nl/en. Een unieke mogelijkheid waarbij jij eigenaar van je data blijft en het beheer ervan binnen je eigen brancheorganisatie is veiliggesteld. Dat biedt zekerheid en continuïteit voor de lange termijn, is strategisch van belang en ter voorkoming van plotselinge prijsverhogingen, wel zo prettig.

Hoe meer bedrijven meedoen, hoe lager de kosten. Het collectief biedt op deze manier een maximum aan voordeel. Er geldt wel een vergoeding voor het plaatsen van advertenties. Dit is nodig om YachtShift te onderhouden, door te ontwikkelen en continuïteit te bieden.

De voordelen

  1. Complete datacontrole
    Je behoudt alle controle en eigendom over je data. Dit systeem zorgt ervoor dat je gegevens veilig beheerd worden door je eigen brancheorganisatie.
  2. Efficiënt advertentiebeheer
    Geautomatiseerde invoer- en exportsystemen maken het beheren van advertenties sneller en eenvoudiger, zowel naar eigen sites als externe platforms.
  3. Meerjarige kostenbesparing
    Door samenwerking zijn de advertentiekosten laag. 
  4. Professionele marktuitstraling
    De professionele, meertalige websitepresentatie verhoogt de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van je aanbod op zowel lokale als internationale markten.
  5. Langdurige ondersteuning
    Continu onderhoud en doorontwikkeling van het platform garanderen toegang tot de nieuwste functies en technologische vooruitgang.
  6. Advertenties op HISWA.nl exclusief voor leden
    De zichtbaarheid van jouw advertenties op HISWA.nl en HISWA.nl/en is uitsluitend beschikbaar voor leden van HISWA-RECRON.

Maandelijkse bijdrage
De maandelijkse bijdrage voor leden op YachtShift:

  • 1-5 boten - 65 euro
  • 6-20 boten - 125 euro
  • 21-40 boten - 180 euro
  • 41-75 boten - 225 euro
  • 76-100 boten - 250 euro
  • Elke 100 boten extra - 50 euro

Voorwaarden

  • Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.
  • Prijzen zijn inclusief installatie en naadloze overstap naar YachtShift. 
  • Voor niet-leden geldt een toeslag van 30 procent op bovenstaande tarieven. De boten van de niet-leden worden niet getoond op hiswa.nl en hiswa.nl/en. 
  • Extra ondersteuning is mogelijk. De kosten voor vijf uur extra ondersteuning zijn 450 euro (excl. btw). De uren zijn onbeperkt geldig en zijn op basis van ‘fair use’.
  • De looptijd van facturering is 1 juli tot 1 juli volgend jaar.
  • Deelname is minimaal voor één jaar en kan worden opgezegd drie maanden voor het einde van de overeenkomst.
  • Afrekening vindt plaats per maand via automatische afschrijving.

Meer informatie
Wil je meer informatie of je aanmelden voor YachtShift? Neem contact op met Michaël Steenhoff, Manager Jachtbouw en Jachtservice: m.steenhoff@hiswarecron.nl of met Jan Ybema, Regiomanager Friesland en Groningen: j.ybema@hiswarecron.nl.

Externe links
Gerelateerd nieuws
15mei
Watersportbedrijven nemen de regie en kiezen voor CMS-systeem YachtShift
24apr
Nieuw: YachtShift - de vertrouwde thuishaven voor jouw bootadvertenties

Tags: yachtshift bootadvertenties verkoop