Watersport en Recreatie cijfers 2023

Laatste update: 10/07/2024

De CBS cijfers over 2023 zijn binnen en verwerkt door HISWA-RECRON

Watersportcijfers bevestigen eerdere indicaties over 2023

De CBS cijfers over 2023 zijn binnen en verwerkt door HISWA-RECRON. Zoals verwacht is de omzet in 2023 iets lager (-0,4%) uitgevallen dan in 2022. De verschillen tussen de bedrijfsg...

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: cijfers