Prijsontwikkeling 2025

Laatste update: 26/09/2024

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) verbiedt HISWA-RECRON om leden te adviseren over prijsverhogingen die zij op hun tarieven kunnen toepassen. Dat zou strijdig zijn met het mededingingsrecht.

Niettemin kunnen wij je wel wijzen op twee relevante zaken die bij prijsverhogingen een rol spelen:

1. Indexcijfers van het CBS
In deze index kun je zien hoe de prijsindex zich ontwikkelt. Voor de prijsstelling voor 2025 b...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Inloggen op Mijn HISWA-RECRON

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: prijsontwikkeling prijsindexering prijsstelling prijs prijzen tarieven geschillencommissie CBS